Groep 1-2

Kindcentrum De Ontdekkers plaatste dit bericht op 19-04-2024

Maandagochtend klinkt er altijd veel geklets bij ons de kring: dan wordt er in tweetallen volop gesproken over het weekend. Wat veel kinderen deden er mee met de maalwaterrun, leuk!
We zijn begonnen met de voorbereiding voor onze thema-afsluiting aanstaande woensdag! Alle kinderen maken een menukaart voor hun eigen gast. Ook hebben we besproken wat we nodig hebben en moeten doen; hier hebben we een lijstje van gemaakt zodat we kunnen controleren en bijhouden hoe ver we zijn. Gaat helemaal goed komen, we gaan er wat leuks van maken! We hebben van niemand een afmelding gekregen, en gaan er dus vanuit dat er voor alle kinderen 1 gast is, super! Jullie worden woensdag om 11.15 uur verwacht bij de ingang van het cultuurlokaal. Mochten jullie nog dieetwensen/allergieën hebben, dit graag vòòr a.s. maandag aan Magda doorgeven! 
Verder deden we allerlei taalspelletjes, leerden we de letter ‘e’, hebben we lekker fanatiek gegymd en met het rekenen was het eerlijk verdelen van een dropveter nog een hele klus! 
Tot woensdag! We hebben er zin in!

IMG_2065 IMG_2065
IMG_2073 IMG_2073
IMG_2107 IMG_2107
IMG_2108 IMG_2108