Peuterkoningsspelen 2024

Kindcentrum De Ontdekkers plaatste dit bericht op 02-04-2024

Peuter Koningsspelen bij Kindcentrum De Ontdekkers

Alle peuters uit Heiloo en omstreken zijn welkom! 

Woensdag 17 april is het weer zover: de jaarlijkse Peuterkoningsspelen bij Kindcentrum De Ontdekkers! Met dit jaar als thema: Sport en spel met gezond eten in een restaurant.

De kinderen van de Ontdekkers organiseren regelmatig activiteiten die passen bij de thema’s waaraan op school wordt gewerkt. Zij leren zo probleemoplossend te denken, plannen te maken en samen te werken. Voor de peuters van Heiloo hebben zij dit jaar weer uitdagende Peuterkoningsspelen georganiseerd. De kinderen uit groep 5-6 hebben van alles geleerd over Sport en spel. Voor de peuters hebben zij allerlei activiteiten bedacht rondom dit thema. Wat gaat er gebeuren? Er wordt onder andere gezongen, voorgelezen, geschminkt en er zijn spelletjes in de speelzaal. 

Alle peuters zijn van harte welkom van 9.00-11.00 uur aan De Hucht 6 in Heiloo. En de ouders/verzorgers mogen natuurlijk blijven. Er wordt voor een gezond tussendoortje gezorgd. Deelname is gratis. Wel graag even aanmelden via https://www.deontdekkers.nl/tp-26341-2/kennismaken, te mailen of door te bellen 072-5339815.
 

royalday royalday