Even voorstellen: Mireille ter Berg

Hallo allemaal,

Vanaf vandaag gaan jullie een nieuw gezicht, op de gangen en binnen de groepen van de opvang, tegenkomen.               

Ik zal mij voorstellen; mijn naam is Mireille ter Berg, ik ben 52 jaar en woon samen met mijn vriend Ed en onze twee honden in Alkmaar. In mijn vrije tijd vind je mij, wandelend met de honden, buiten in de natuur. Ik schrijf columns voor een honden vakblad, probeer twee keer in de week in de sportschool te zijn en ben regelmatig aan het tuinieren en klussen in- en rond ons klushuis. Wij gaan graag op reis; kamperen, cultuur opsnuiven en op ontdekking met onze honden.

Op kinddomein De Zeppelin in Heerhugowaard heb ik de afgelopen jaren gewerkt op de 4+ en 7+ BSO groepen, de peutergroep en de VE peutergroep. Binnen Blosse is er op het gebied van ontwikkeling veel mogelijk dus pak ik trainingen en opleidingen met beide handen aan. Afgelopen juli heb ik de VVE methode van Uk en Puk afgerond en aankomende maand start ik met de jaaropleiding Babyspecialist in de kinderopvang.

Aankomende maand werk ik de maandag- en dinsdagmiddagen op de Speurtocht en de donderdag- en vrijdagmiddag op Kinddomein de Zeppelin. Na de herfstvakantie maak ik de volledige overstap naar de Ontdekkers. Mijn rooster wordt dan als volgt;

Maandag, dinsdag en donderdag; De Speurtocht

Vanaf november komt daar op woensdag de combigroep peuters/BSO bij.

 

Ik heb ontzettend veel zin om bij Kindcentrum De Ontdekkers aan het werk te gaan. Mochten jullie vragen hebben naar aanleiding van dit stukje of als je mij ziet lopen; spreek mij vooral aan. Ik vind het namelijk ontzettend leuk om jullie allemaal, de komende weken, te leren kennen.

Tot vanmiddag 😉     

Groetjes, Mireille