Groep 1-2

Kindcentrum De Ontdekkers plaatste dit bericht op 06-09-2023

Wat een fijne en zonnige eerste week hebben we gehad! En de sfeer is goed! We nemen deze week goed de tijd voor alle routines en afspraken in de groep. Heel veel kinderen wisten dit nog goed, en de nieuwe kinderen worden hier heel vanzelfsprekend in meegenomen en wennen snel. Wat een kanjers!
We hebben getekend over de vakantie en deden een paar leuke rekenspelletjes waarbij we veel gingen tellen. Alle kinderen hebben een afmaak-kaartje gemaakt, om bij je werk te leggen wat nog afgemaakt moet worden of om iets te laten zien waar je trots op bent. We hebben nieuw speelgoed ontdekt, en er wordt in alle hoeken heerlijk gespeeld. Ook hebben we in de speelzaal alweer de eerste gymles gedaan en zingen we tussendoor veel liedjes, zo gezellig.
Hebben jullie al gehoord over Jopie en Sjakie? Ons nieuwe voorleesboek over twee kleuters die grappige avonturen beleven. Sommige wel heel ondeugend hoor, we kunnen hier samen heerlijk om lachen en praten over wat we grappig vinden. 
Maandag komt de GGD-verpleegkundige op bezoek voor kinderen van groep 2, de betreffende ouders en kinderen hebben hierover persoonlijk bericht gehad van de GGD. En voor nu: een fijn, welverdiend weekend, lekker uitrusten en bijkomen van alle indrukken van de eerste schoolweek! 

IMG_9738 IMG_9738
IMG_9742 IMG_9742
IMG_9741 IMG_9741
IMG_9744 IMG_9744