Uitnodiging Inspiratiesessie Blosse Expeditie

Kindcentrum De Ontdekkers plaatste dit bericht op 13-07-2023

Inspiratiesessie Blosse expeditie
dinsdag 19 september, 19.30 – 21.30 uur

Droom je mee? Over de toekomst van het onderwijs en opvang van jouw kind? Welke dromen heb jij voor kindcentrum de Ontdekkers?

Met de Blosse expeditie wordt ieder die een rol heeft bij het onderwijs en opvang uitgenodigd om mee te denken over hoe we het beste kunnen doen voor kinderen, in een snel veranderende wereld.
Vanuit de ouders van alle Blosse vestigingen is een verkennersgroep samengesteld, die de ouders van elke locatie meeneemt in deze avontuurlijke expeditie. Als ouder zie je als geen ander welk effect opvang en onderwijs heeft op de ontwikkelingen van jouw kind. We nemen jullie kennis en inzichten daarom graag mee om verdere stappen te maken in deze expeditie.

Dinsdagavond 19 september komen we graag samen met ouders en (wie weet ook grootouders en/of andere betrokkenen) van de kinderen van de Ontdekkers. We gaan met elkaar in gesprek over de toekomst van het onderwijs en de kinderopvang. Welke uitdagingen zijn er, naar aanleiding van actualiteiten in de samenleving? Zijn er dromen en ideeën die dit deels oplossen en die we misschien wel met elkaar zouden kunnen realiseren?

Wanneer we de dromen van elkaar verkennen en elkaar hierop bevragen, komen we tot de mooiste ideeën. Daarom nodigen we je van harte uit om mee te denken.

Je bent van harte welkom om je stem te laten horen deze avond. We werken met een creatieve werkvorm en gaan ervoor ieder aan het einde van de avond geïnspireerd naar huis te laten gaan.

Het programma van de avond:

19.15 uur           inloop
19.30 uur           welkom en opening
19.45 uur           in gesprek met elkaar, uitwisselen, dromen verbeelden, hoe gaan
                            we verder?
21.30 uur           einde

Ben je erbij? Meld je aan via de agenda van Kwieb (https://gnap.ziber.eu/Publish/Agenda/Agenda/Display/195700?from=list)

Wij kijken er naar uit! Graag tot dan.

Vriendelijke groeten vanuit de ouderverkennersgroep,

Jan Willem Nuisker en Lysanne Kapiteijn

Afbeelding expeditie Afbeelding expeditie
Uitnodiging inspiratiesessie Uitnodiging inspiratiesessie