Afscheid Olga Croese en welkom Daphne van der Steeg

Beste ouders van de opvang,

Binnenkort gaan we helaas afscheid nemen van Olga Croese. Olga werkt sinds vorig jaar bij ons als pedagogisch medewerker en heeft binnen de opvang veel gedaan. Ze was betrokken bij de start van de babyopvang en heeft ook volop in de peutergroep en bij de BSO gewerkt. We hebben Olga leren kennen als een zeer flexibel teamlid met liefde en oog voor elk kind. We vinden het dan ook erg jammer dat ze ons team gaat verlaten. Olga gaat haar droom waarmaken, waarover ze in het bericht hieronder zal vertellen.

Op 29 juni is haar laatste werkdag. We bedanken Olga voor de fijne samenwerking en wensen haar alle goeds toe bij de nieuwe uitdaging die ze gaat oppakken!

Personele wisselingen als gevolg van het vertrek van Olga en groei kindcentrum

We zijn blij te kunnen melden dat Daphne van der Steeg m.i.v. 3 juli ons team komt versterken. Zij zal op maandag, dinsdag en vrijdag werkzaam zijn in met name de babygroep en de peutergroep. In het bericht hieronder stelt ze zich aan jullie voor.

Tot de zomervakantie zal Lily Hoetjes (die nu al deels op deze groep werkt) de taken van Olga op de BSO-groep De Speurtocht helemaal overnemen en na de zomervakantie wordt Indy Hollenberg het vaste gezicht van De Speurtocht. We zijn nog in gesprek met kandidaten om het veranderde rooster helemaal rond te krijgen en hopen je binnenkort aan de nieuwe teamleden te kunnen voorstellen.

 

Met vriendelijke groet,

Susan Groot

 

Beste ouders,

Ik ga met de kinderopvang en bso stoppen omdat ik een eigen bedrijf ga starten als hondenbegeleider. Dit is al jaren mijn droom.

In het afgelopen jaar heb ik met veel plezier met de kinderen gewerkt. Met alle groepen heb ik fijn gewerkt, zowel bij de baby’s als bij de peuters en met de bso kinderen. 

Volgende week donderdag 29 juni  is mijn laatste dag. Ik hoop jullie als ouders voor die tijd nog gedag te kunnen zeggen. Ik wens jullie allemaal het beste en zie jullie vast nog wel in en om Heiloo!

Groetjes, Olga 

 

Hallo allemaal,

Ik zal mezelf even voorstellen. Ik ben Daphne van der Steeg. 37 jaar en woonachtig in Limmen. Zelf heb ik 2 kinderen. Dries van 3 jaar en Fleur van 1 jaar. Vanaf 3 juli gaan jullie mij tegenkomen op maandag, dinsdag en vrijdag bij De Ontdekkers. Hiervoor heb ik met veel plezier 13 jaar gewerkt op een ander kinderdagverblijf in IJmuiden. Negen jaar op een babygroep en 4 jaar op een peutergroep. Voor mij is het belangrijk dat de kinderen zich veilig voelen en vanuit daar zichzelf gaan ontwikkelen. Ik kijk ernaar uit om alle kleine Ontdekkers te leren kennen!

Groetjes Daphne.