Vakantielezen groep 3 en 4

Beste ouders van leerlingen in groep 3 en 4,

 

Gaan jullie mee op reis? Met Vakantielezen beleven we samen avonturen en ontdekken we de mooiste verhalen. En: deze zomer is de Bibliotheek jullie reisleider!

 

We zijn al even op reis geweest. Voor elk gelezen boek mochten de kinderen een sticker plakken op de wereldkaart, waar het boek zich afspeelde: op de Sprookjeseilanden, in Avonturenland of in de Zee van Informatie…

Met Vakantielezen willen school én Bibliotheek Heiloo helpen het leesniveau van kinderen in de schoolvakantie op peil te houden. Vakantielezen is een ontdekkingsreis voor beginnende lezers. Reis ook mee!

 

Op www.vakantie-lezen.nl reis je langs 6 landen. Van de Griezelkust naar Sportmanië en van het Dierenrijk naar Lachland. In ieder land kun je spellen doen en proberen een schat te vinden! En, deze beroemde schrijvers schreven speciaal voor Vakantielezen een verhaal: Paul van Loon, Manon Sikkel, Harmen van Straaten, Milouska Meulens, Annemarie Bon en Tosca Menten.

 

In welk land start jullie reis? Verzamel alle schatten en maak ook nog kans op een tablet. Meld je gratis aan op www.vakantie-lezen.nl.

De online bibliotheek doet ook mee natuurlijk, handig voor onderweg. Zie onderstaande link voor e-books en luisterboeken die bij de 6 landen passen.

En we zien jullie natuurlijk ook graag in de bibliotheek, in de zomervakantie. Zie de website voor onze openingstijden en activiteiten: www.bibliotheekheiloo.nl.  

vakantielezen vakantielezen