Informatie voor groep 8 leerlingen - Adriaan Roland Holstschool

Informatieavond woensdag 3 februari 2021

Beste ouders/verzorgers van leerlingen uit groep 8 (klas 6),


Uw kind staat voor een belangrijke keuze: die van een school voor voortgezet onderwijs. Het keuzeproces loopt dit jaar anders dan anders. De open dagen zijn bijvoorbeeld geheel online ingericht en dat geldt ook voor de voorlichtingsbijeenkomsten voor ouders. Dat maakt het kiezen niet eenvoudiger.

Vanwege de grote belangstelling voor onze informatieavonden in januari gaat de Adriaan Roland Holstschool (de vrije school in Bergen) een derde bijeenkomst organiseren.

Deze vindt plaats op woensdag 3 februari en bestaat uit twee delen: een algemeen deel (17.00-17.45 uur) in de vorm van een webinar en een tweede deel dat bestemd is voor het stellen van vragen aan de teamleiders van de brugklas (18.30-19.00 uur). We nodigen u hierbij van harte uit voor deze bijeenkomst.

Meer informatie hierover vindt u op onze website: https://www.arh.nl/info-groep-8-klas-6/voorlichtingsavonden-ouders/ (https://www.arh.nl/info-groep-8-klas-6/voorlichtingsavonden-ouders/)
Ten slotte willen we u nog wijzen op onze online open dag, die u op elk gewenst moment kunt bezoeken via https://www.arh.nl/onlineopendag/ (https://www.arh.nl/onlineopendag/)


Met vriendelijke groet,


Arno Raven (teamleider 7-8 havo/vwo)
Eva Wollaars (teamleider 7-10 mavo)

Logo ARH Logo ARH