Alle bedrijven van groep 8

ingevoerd op 17-03-2016

In groep 8 wordt hard gewerkt aan alle bedrijfsactiviteiten. Hieronder kunt u lezen welke bedrijven zijn opgericht en welke diensten of producten zij leveren;

GoWash: Wij, Leon en Xander hebben een autowasbedrijf opgestart. Wilt u ook dat uw auto wordt gewassen? Stuur dan een e-mail naar Leon.kaandorp@floreplein.nl dan maken wij een afspraak en wij zorgen dat uw auto voor een lage prijs helemaal schoon is!!!

Sien: Wij, Suus en Naomi verkopen sierraden voor jong en oud. Elke maandag en vrijdag vanaf 1 april (het is geen grap!!) komen wij langs met onze lopende winkel over beide schoolpleinen van half 3 tot 3 uur. Tot dan!!!

LifeStyle: Wij, Dana, Tatum, Sanna en Aranka vragen u om oude kleding in te leveren bij de Paulusschool in groep 8. Wij recyclen de kleren en we pimpen ze op. We verkopen ze voor kinderen van 8 t/m 12 jaar. U kunt uw kleren terug zien op de Ghana avond 14 april of eerder!!

Dogs out: Wij, Bo, Chun Lei en Lily laten voor een goede prijs uw hond uit, bijvoorbeeld omdat u weinig tijd heeft voor uw hond of dat u moet werken. Openingstijden; op maandag van half 3 tot half 5, op woensdag van half 2 tot half 4 en op zaterdag en zondag. U kunt een afspraak maken via; bo.sealtiel@floreplein.nl

Koophoek: Wij, Stan, Kas en Lars verkopen online tweedehands speelgoed. Wij zijn dus altijd open, ook verkopen wij op de Ghana avond. Heeft u nog oud speelgoed thuis? Lever het dan bij ons in (in groep 8)  en u krijgt uw eigen aandeel. Of wilt u nog zelf nog tweedehands speelgoed kopen ga dan naar www.koophoek.jouwweb.nl.

Trendy 4 you: Wij, Kim en Zenna maken van oude kleding nieuwe kleding. Voor meiden van 12 tot 18 jaar. Wij zijn van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 14.30 uur open. Ook zijn wij open op de Ghana avond, dan kunt u zelf uw T-shirt bij ons komen op pimpen. Kom snel want op=op!

La Paulus: wij, Kep Moos Lisa en Susanne starten ons eigen restaurant. Bij ons kunt u de lekkerste en gezondste dingen eten. Wij zijn geopend op de Ghana avond op 14 april. We zien u graag in ons restaurant. U vindt ons in het docu.

TTJ:  Wij zijn 3 jongens die promotiefilmpjes voor uw bedrijf maken en er ook voor zorgen dat u er tevreden mee bent. Wij zijn 24 uur en 7 dagen in de week open. U kunt ons bereiken op onze website (http://www.TTJ.jouwweb.nl) en dan naar het kopje contact gaan en dan in de tabel van reacties invullen. Of e-mail ons op thijs.rohde@floreplein.nl, thijs.alleman@floreplein.nl jaap.vandenkommer@floreplein.nl

plaatje business gr 8 plaatje business gr 8